Harp Verhuur

juni 2022: Op dit moment zijn alle harpen helaas verhuurd. Informeer naar de mogelijkheden.

Salvi Prima mahonie 38 snaren (darm) – € 42/mnd – De darmsnaren geven de mooie warme klank waar Salvi bekend om staat. Een heel fijn instrument, niet alleen voor beginners maar zeker ook voor gevorderde harpspelers.

 

Aoyama 130 zwart 34 snaren (nylon) – € 35/ mnd – Een perfect instrument voor beginners, om je eerste stappen op de harp te zetten. De snaren zijn gemaakt van nylon en daardoor zeer licht bespeelbaar. Deze goed uitziende en onderhouden harp heeft een heldere en lichte klank.

—————————————————

Informeer naar de mogelijkheden om een instrument te huren. Ik heb diverse haakjesharpen (ook wel keltische of kleine harpen genoemd) van de merken Salvi, Camac en Aoyama beschikbaar. De harpen hebben 34 – 38 nylon of darmsnaren. Voor zowel beginners als gevorderden, kinderen en volwassenen zijn er geschikte instrumenten, ik denk graag met je mee over welk instrument het beste bij je past. De huurprijs ligt tussen de € 35 – € 42 per maand, afhankelijk van het merk en model.

Camac Melusine mahonie 34 nylon
Camac Melusine mahonie 34 nylon (verhuurd)

Salvi Prima blank 34 darm
Salvi Prima blank 34 darm (verhuurd)

CIMG0058

Riedel Annabel blank 37 snaren nylon (gereserveerd, vraag naar de mogelijkheden) – € 42 p/mnd – Prachtige haakjesharp met een opvallend mooie warme, heldere klank. Ook voor de gevorderde harpist een geweldig instrument.