Harples

Harples in Utrecht en Amersfoort

– Gefascineerd door de harp met die waterval aan snaren?
– Altijd al gewild, nooit de stap genomen?
– Heb je vroeger harp gespeeld en wil je je oude hobby weer oppakken?
– Wil je verdieping van je muzikaliteit en harpspel, er meer uithalen?
– Wil je je vrijer en zelfverzekerder voelen in het musiceren?
– Wil je je vrijer en zelfverzekerder voelen in het performen op een podium?
– Wil je een gedegen, sterke technische basis leggen voor een blij, muzikaal leven?

Buurtfeest Binnentuin hof 1 & 2 - complex 8foto Charley van Doorn
Inmiddels al weer heel wat jaren geef ik met veel plezier mijn passie voor muziek en voor de harp in het bijzonder door aan leerlingen, beginners en gevorderden, kinderen en volwassenen.
Je kunt bij mij terecht voor harples in Utrecht en Amersfoort op de hakenharp (ook wel keltische of kleine harp genoemd) en op de pedaalharp. Je krijgt gedegen techniekonderwijs specifiek voor de harp, daarbij probeer ik je vooral te helpen je te ontwikkelen als muzikant, iemand die zich op eigen wijze kan uitdrukken in muziek. Daarom is er ook aandacht voor voorspelen, verschillende stijlen muziek en theoretische achtergrond: noten lezen en muzieknotatie, akkoordenleer etc. Met gevorderde harpisten bepalen we in overleg het lesprogramma. Wil je samenspelen in een leuke groep gelijkgestemden? Ook dat kan in het HarpEnsemble!

Zoek je voor een kortere periode een coach die je helpt bij de  voorbereiding op toelatingsexamens voor het conservatorium en audities? In een kort, intensief traject, aangepast aan jouw doelen en wensen, werk je doelgericht en gefocused aan je vaardigheden en kennis waarbij ik je ondersteun op het gebied van performance, podiumbeleving, concentratie, muzikale vrijheid, zelfverzekerdheid en plezier in het spelen.

Ik geef les in mijn privélespraktijk in Utrecht op woensdagmiddag eens in de 14 dagen en bij Scholen in de Kunst Amersfoort wekelijks op maandag en dinsdag.
Tarieven Utrecht: €42 volwassenen – € 38 kind. Lesduur 45 minuten.
Tarieven Amersfoort: zie Scholen in de Kunst Lesduur mogelijk van 25 tot 50 minuten.

Wil je alvast een beetje weten hoe zo’n harples gaat? Neem dan hier een kijkje in de keuken in dit filmpje van de 🎬♫ harples van Isabel….

Voor meer informatie over lestijden, aanschaf van een instrument, tarieven en voorwaarden en/of voor een proefles, laat een bericht op deze pagina achter of stuur een email naar:
harp.annemieke.ijzerman@gmail.com

IMG_4528
IMG_4564

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s