Plannetjes uitbroeden…

17 mei 2021

Na een bizar jaar, waarin het complete culturele leven meerdere malen zowat helemaal stil kwam te liggen, beginnen nu de eerste plannetjes weer uitgebroed te worden….want alhoewel het stil was, blijkt de muziek slechts gevangen te hebben gezeten, klaar om haar weg weer te vinden, in huizen, zalen, kerken en daarbuiten. Muziek die mensen samenbrengt, verbindt, ontroert, tot de verbeelding spreekt. Ze wacht geduldig af….

We zijn bezig geweest met de voorbereidingen voor “Les Amours d’Emma Bardac” met prachtige muziek van Fauré en Debussy voor trio fluit – altviool – harp. Een programma dat we hopelijk in juni kunnen gaan uitvoeren. Een voorproefje in beeld en geluid komt er aan….houd de website in de gaten…

Met “Sprookjesmuziek op de harp” heb ik in woorden en muziek sprookjes vertelt aan kleine en grote kinderen. Dat was een magische ervaring. Ook hier is een opname van gemaakt. Binnenkort meer…..