Op tournee met het KCO!

CIMG0002
In juni mocht ik als 2e harpiste mee met het Koninklijk Concertgebouw Orkest op hun tournee door Zuid-Amerika! Het hele jaar toert het orkest ter gelegenheid van het 125-jarig jubileum. Sao Paulo, Rio de Janeiro en Buenos Aires stonden nu op het reisschema. Daar speelden wij in de mooiste zalen en op een buitenconcert o.a. de muziek van Strawinsky – Vuurvogel, Prokofiev – delen uit Romeo & Julia, Enescu – Roemeense Rhapsody, Mahler 1 en Tsjaikovsky 5.
Zo tof om dit alles mee te mogen maken. Met veel dank aan 1e harpiste Petra van der Heide!

Hieronder een impressie:
repetitie KCO in Sala Sao Paulo
Harp in de zaal
Petra en Annemieke

met harpiste Giselle Boeters, overgevlogen uit  Belhorizonte, waar zij sinds een jaar een baan in het orkest heeft.

met harpiste Giselle Boeters, overgevlogen uit Belhorizonte, waar zij sinds een jaar een baan in het orkest heeft.