Première De Sneeuwkoningin in het Atrium Den Haag

Op zaterdag 14 januari gaven we de première van De Sneeuwkoningin, een lyrisch sprookje, vrij gebaseerd op het verhaal van Hans Christian Anderson. Wat een heerlijk project om te doen: samen creëren en performen met fantastische mensen. De muziek is van o.a. Saint-Saëns, Fauré, Debussy, Glinka en Schubert. Hopelijk krijgt dit een vervolg, binnenkort komt hier de promofilm…check ook de FBpagina van Alchemy Ensemble.

Dit schreef een bezoeker: “Prachtige Première De Sneeuwkoningin – Alchemy Ensemble meegemaakt. Het lyrisch sprookjesverhaal van Andersen, de Sneeuwkoningin, in het Atrium Den Haag City Hall The Hague. Met choreografie van Jozefien Debaillie, uitgevoerd samen met Elena Sgarbi en Riccardo Sbrighi, met Harpiste Annemieke IJzerman en als Sneeuwkoningin, Sopraan/Performance Nicole Jordan, in prachtige costumes van Peter George D’Angelino Tap. De grote ruimte met geweldige accoustiek Rob Rietveld, werd mooi belicht door Vasilis Apostolatos. Voor de vele aanwezigen een avond om niet snel te vergeten. Ga het zien, ook te beleven in Delft en Heerenveen!”

Hieronder een foto-impressie: